de 

studio

Over onze studio 

Bij ontwerpen denk ik graag out of the box.
De tuinen voorzien van een eigen karakter die de eigenaar weerspiegeld en de omgeving complimenteert is mijn missie.

In mijn ontwerpen staan mens en natuur centraal en werk ik graag met verschillende materialen, hoogtes, structuren en kleuren. Een greep uit mijn favoriete materialen vind je hieronder Veel van deze materialen gaan een leven lang mee en worden door de jaren heen steeds mooier. Naast het toepassen van harde materialen werk ik heel graag met water en levende materialen in mijn ontwerpen.
In mijn vrije tijd ben ik graag op de kwekerij om de beplanting door de seizoenen te zien en om mooie nieuwe combinaties te maken die ik kan toepassen in beplantingsplannen.

materialen

favoriete 

een selectie van mijn

Kim van Driel

achtergrond 

Voorafgaand aan Blossom&Ferns heb ik gestudeerd aan het HMC Rotterdam waar ik de opleiding meubelmaker en interieurbouw heb gevolgd
Tijdens en na mijn studie heb ik vele jaren als interieurbouwer en timmervrouw gewerkt bij verschillende bedrijven in zowel de zakelijke als particuliere sector.

Toen ik in verwachting was van onze zoon ben ik gestopt met het werken in de bouw en heb ik een opleiding gevolgd voor interieurontwerper aan de Interieuracedemie. 
In 2015 besloten mijn man Robert en ik een eigen hoveniers bedrijf te starten.
Naast het onderhouden van tuinen kwam er ook steeds meer vraag naar het ontwerpen en aanleggen van tuinen.
Zo maakte ik vrij snel de switch van interieurontwerp naar tuinontwerp en volgde ik nog een aantal cursussen om mijn beplantingskennis uit te breiden. 

In 2017 startte ik mijn eigen ontwerpstudio Blossom&Ferns

Groetjes 

Kim

@blossomandferns